Набір адміністраторів
|
|
yony | Дата: Неділя, 22 Березня 2015, 08:28 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Статус: Офлайн
| Оголошення Сайт "Футбол на Ходорівщині" оголошує набір: адміністраторів, модераторів, редакторів, фоторепортерів. Для розкрутки нашого сайту.
Пишіть хто хоче допомогти. Розглянемо всі вакансії. Також пишіть в якому розділі хотіли б допомагати. Також напишіть, що ще б хотіли Ви бачити в нас сайті (новини ПЛ України, чемпіонат області, чемпіонат Жидачівщини і т.д. ...)
|
|
| |
waha | Дата: Неділя, 29 Березня 2015, 00:16 | Повідомлення # 2 |
Новачок
Група: Користувачі
| Я не проти допомогти,кожного дня заходжу по пару раз вдень,завжди цікаво,хто,що напише.Не хотів бачити б все що стосується престижних чемпіонатів,типу ліга чемпіонів,чи чемпіонатів країн,чи тому подібного,для цього є купа різних сайтів.Хочу бачити тільки інформацію,що стосується конкретно основної діяльності ,тобто все про футбол ХОДОРІВЩИНИ.Дякую
|
|
| |
Dobrivlyany | Дата: П`ятниця, 03 Квітня 2015, 08:17 | Повідомлення # 3 |
Постійний користувач
Група: Постійні користувачі
| Цілком підтримою waha. Богдан І, команди з Ходорівщини грають і на область, можна про їхні матчі і турнірне становище згадувати. Можу допомогти (адміністратор, редактор).
|
|
| |
yony | Дата: Неділя, 05 Квітня 2015, 07:47 | Повідомлення # 4 |
Admin
Група: Адміністратори
| waha, Dobrivlyany, я підтримую Вас і хотів би також висвітлювати інформацію про область.! Ви працювали колись з сайтами юкоз?( наш сайт також на юкозі.) за Богдана І знаю що працював.
|
|
| |
waha | Дата: Понеділок, 06 Квітня 2015, 22:20 | Повідомлення # 5 |
Новачок
| я не працював на юкозі
|
|
| |
Dobrivlyany | Дата: Вівторок, 07 Квітня 2015, 09:24 | Повідомлення # 6 |
Постійний користувач
| yony,я не працював з такими свйтами
|
|
| |
Богдан_І | Дата: Вівторок, 07 Квітня 2015, 12:10 | Повідомлення # 7 |
Admin
Група: Заблоковані
| Dobrivlyany, waha, я працював, нічого дуже-дуже складного немає. Троха тяжно буде першим часом. но якщо ви ще непрацювали жодного разу, і хочете допомагати розвитку сайту, передивіться відео в ЮТУБІ про систему ЮКОЗ.
|
|
| |
Dobrivlyany | Дата: Середа, 08 Квітня 2015, 08:04 | Повідомлення # 8 |
Постійний користувач
| Богдан_І, дивився, мало що зрозуміло( Після відео уроків треба на практиці пробувати.... ти як вчився?
|
|
| |
Богдан_І | Дата: Середа, 08 Квітня 2015, 15:50 | Повідомлення # 9 |
Admin
Група: Заблоковані
| Dobrivlyany, якщо чесно недивився ні відео, ні нічого (здається). само по собі чуть-чуть. нічого дуже тяжкого тут нема. Головне: нічого поганого незробити. попробуй зробити якись сайт для себе і вчись. Саме краще буде.
|
|
| |
vadymkas | Дата: Субота, 24 Лютого 2024, 01:27 | Повідомлення # 10 |
Новачок
| Шось трішки розпираюсь в цему всему, можу спробувати щось на ролі адміна
|
|
| |