Субота, 20 Квітня 2024, 18:34 Мій профіль Вихід Ви увійшли як Гість · Група "Гості
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Інші види спорту » Бокс » Віталій та Володимир Кличко
Віталій та Володимир Кличко
yonyДата: Четвер, 08 Листопада 2012, 18:54 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
Минуле і мабутнє братів Кличків
 
yonyДата: Четвер, 08 Листопада 2012, 18:54 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
Володимир Кличко назвав нового тренера



Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF/IBO і «The Ring» Володимир Кличко (58-3, 51 КО) заявив, що його новим тренером буде його давній спаринг-партнер та учень Емануеля Стюарда Джонатан Бенкс

«Впродовж останніх днів усіх цікавило, хто ж буде моїм новим тренером? Скажу відверто, я з самого початку знав, що ним буде Джонатан Бенкс», - наводить слова Кличка «klitschko-brothers.com».

«Цей хлопець багато чому навчився у Стюарда. Я зустрів Джонатана того самого дня, що і Емануеля Стюарда. Це було дев´ять років тому. Все, що він знає про бокс, він дізнався від Стюарда під час спільної роботи в залі Kronk Gym. Звичайно, Джонатан не Стюард, кожен має свій власний погляд на певні речі і свій стиль, але це мій вибір» - зазначив боксер.

Варто зазначити, що Джонатан Бенкс (28-1-1, 18 КО) молодший за Володимира (американцеві 30 років) та, як і раніше, залишається чинним боксером. Уже 17-го листопада в Атлантік Сіті Бенкс зустрінеться в рингу зі своїм співвітчизником Сетом Мітчеллом (25-0-1, 19 КО).

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Володимир Кличко може повернутися до колишнього тренера - німця Фріца Здунека, який нині є наставником старшого з братів Кличків Віталія.

Як відомо, попередній наставник Кличка Еммануель Стюард помер у жовтні, а до поєдинку з поляком Маршемм Вахом, який відбудеться 10 листопада в Гамбурзі, українця готує Джонатон Бенкс - учень Стюарда.
 
VovaДата: Неділя, 11 Листопада 2012, 00:42 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 245
Нагороди: 3
Репутація: 2500
Статус: Офлайн
Емануеля Стюарда поховають після бою Володимира

Як стало відомо, похорони легендарного американського тренера Емануеля Стюарда відбудуться 13-го листопада о 11 годині дня за місцевим часом, в його рідному місті Детройті.

За три дні до цього, 10 листопада, його учень і друг Володимир Кличко (58-3, 51 До) захищатиме свої чемпіонські пояси Wba/wbo/ibf/ibo в бою проти Маріуша Ваха (27-0, 15 До) в Гамбурзі.
Замість Стюарда, що передчасно пішов, в кутку українця знаходитиметься ще одного його учень, Джонатан Бенкс. За словами Володимира, він зробить все можливе, щоб виграти в цьому бою і присвятити перемогу своєму тренерові, великому Емануелю Стюарду.

Нагадаємо, що великий тренер Емануель Стюард помер в четвер, 25 листопада
 
yonyДата: П`ятниця, 16 Листопада 2012, 15:16 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
Володимир Кличко за очками переміг непереможного Ваха....



Абсолютний чемпіон світу 36-річний Володимир Кличко у важкому бою захистив чемпіонські титули за версіями IBF, IBO, WBA і WBO, здолавши польського гіганта Маріуша Ваха.

Володимир впродовж всього поєдинку домінував на рингу і активно йшов в атаку, проводячи цілі серії важких ударів, але нокаутувати польського спортсмена так і не вдалося.

Вах продемонстрував просто неймовірну стійкість справжнього боксера. Пропустивши величезну кількість ударів, поляк не тільки не звалився з ніг, а ще й зміг зберегти інтригу всі дванадцять раундів.

Польський супертяж став дев'ятим боксером, який зміг вистояти проти Володимира Кличка всі 12 раундів.

Для Маріуша Ваха ця поразка стала першою в його професійній кар'єрі.
 
yonyДата: П`ятниця, 16 Листопада 2012, 15:18 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
Маріуш Вах: у боксі поки нема нікого краще за Володимира Кличка.....



КИЇВ. 13 листопада. УНН. Польський боксер-суперважковаговик Маріуш Вах вважає, що йому бракувало швидкості в суботньому поєдинку з Володимиром Кличком, крім того, він постійно боявся, щоб із "польського" кутка не вилетів викинутий тренером рушник. Про це повідомляє УНН з посиланням на видання Przeglad Sportowy.

"Щоб бути чемпіоном, треба мати не лише характер, а й постійно вести інтенсивні атаки. Тоді можна думати про виграш титулів. У бою з Кличком мені бракувало швидкості... Я отримав багато важких ударів, але такого, щоб перед очима згасло світло, не було. Боявся лише, щоб із мого кутка не вилетів білий рушник. Перемагати добре, але іноді доводиться і програвати кращому боксерові. Працюватиму над тим, що в мене не виходить", - сказав Маріуш Вах.

За його словами, поки що немає нікого краще за Володимира Кличка. "Він залишився чемпіоном, кращим у світі, а я протримався всі 12 раундів. Але це не привід хвалитися, а лише корисний досвід", - резюмував польський боксер.

Нагадаємо, 10 листопада в Гамбурзі Володимир Кличко відстояв титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), перемігши в 12-раундовому поєдинку суперважкій ваговій категорії у польського боксера Ваха. Кличко переміг одностайністю суддів за очками - 120:107, 120:107, 119:109.
 
Богдан_ІДата: Понеділок, 20 Травня 2013, 15:23 | Повідомлення # 6
Група: Видалені







Кличко Віталій Володимирович

Віта́лій Володи́мирович Кличко́ (* 19 липня 1971, с. Біловодське, Киргизстан) — український боксер, політик, громадський діяч, меценат, учений-педагог, член громадської ради журналу «ЄвроАтлантика», Герой України.Шестиразовий чемпіон світу з кікбоксингу (двічі серед аматорів і чотири рази серед професіоналів). Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO (1999–2000 роки), WBC (2004–2005 роки, з 2008 року дотепер), The Ring (2004–2005 роки). Срібний призер чемпіонату світу з боксу серед
аматорів за версією AIBA (1995 рік). Триразовий чемпіон України з боксу серед аматорів. Чемпіон I Всесвітніх ігор військовослужбовців у важкій
ваговій категорії (1995 рік). Старший брат професійного боксера,
чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO і WBA Володимира Кличка.Лідер партії УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка.Депутат Київської міської ради, голова фракції «УДАР Віталія Кличка»; член палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи; член постійної комісії Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків; голова правління Благодійної організації «Фонд братів Кличків» (з серпня 2003 року); член Національного олімпійського комітету України (з червня 2005 року). Представник програми ЮНЕСКО «Освіта для дітей у нестатку» (з 2000 року). Колишній радник Президента України (2006 — 2008 роки)[2].Кандидат наук з фізичного виховання і спорту, магістр Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю
«Управління суспільним розвитком».
Біографія
Віталій Кличко народився 19 липня 1971 року в селищі Біловодську в Киргизстані в родині військовослужбовця,
нащадка збіднілого козацького роду, вихідця з Київщини. Його прадід та
інші родичі по лінії батькового батька постраждали під час репресій
проти сільського населення України в 1920—30 рр., частина родини
загинула під час голодомору[3], а прадід і його родина по лінії батькової матері були розстріляні під час німецької окупації у 1940-х роках.У 1980–1985 мешкав у містечку Мімонь (ЧССР), де служив його батько — Кличко Володимир Родіонович (24 квітня 1947 — 13 липня 2011), військовий льотчик Центральної групи військ Радянської Армії. 1985 року родина перебралася до України.
Освіта:
Нагороди:

2007 року в Андрушівці було відкрито астероїд, який згодом названо на честь братів Кличків — 212723 Кличко.
Спортивна кар'єра

З дитинства Віталій захоплювався різними видами єдиноборств, але надавав перевагу кікбоксингу. Віталій шість разів ставав чемпіоном світу з кікбоксингу (двічі серед
аматорів і чотири рази серед професіоналів). Пізніше він перейшов у бокс.Свій перший професійний боксерський бій Віталій Кличко провів 16 листопада 1996 року в Гамбурзі проти американця Тоні Бредхема. У першому ж раунді американець опинився в нокдауні, а у другому був нокаутований.1998 року Віталій Кличко став інтер-континентальним чемпіоном за версією WBO і потрапив до Книги рекордів Гіннесса як перший чемпіон, який виграв 26 двобоїв з найменшими витратами часу.У жовтні 1998 року Віталій Кличко нокаутував у Гамбурзі Маріо Шіссераа в бою за вакантний титул чемпіона Європи, а в червні 1999 року відібрав в англійця Гербі Гайда чемпіонський пояс за версією WBO. У тому ж 1999 році він провів два успішні захисти.Першої поразки він зазнав від Кріса Берда. Як виявилося, у Віталія була травма плеча, і після бою йому зробили складну операцію.Після поразки Віталій провів бій 25 листопада 2000 року проти дуже стійкого німця Тімо Хоффманна. Кличко наполегливо пресингував суперника
увесь бій, але Хоффман витримав бій до кінця. Це був перший бій, який
Кличко виграв не нокаутом, а за очками.27 січня 2001 року Кличко в 1-му раунді за 1 хвилину нокаутував відомого американця, Орліна Норріса (51-5), у бою за вакантний
інтерконтинентальний титул WBA. Кличко знову отримав травму та близько
10 місяців не виходив на ринг.8 грудня 2001 року Віталій провів бій проти переможця свого брата американця Роса П'юріті. У 11 раунді бій було зупинено, оскільки П'юріті
отримав безліч потужних ударів і вже не міг захищатися. Кличко переміг
технічним нокаутом.У лютому 2002 року, Кличко в 11-му раунді нокаутував Вона Біна (42-2) і другий раз захистив титул інтерконтинентального чемпіона. 23 листопада 2002 року він став інтер-континентальним чемпіоном за версією WBA, перемігши Ларрі Дональда.21 червня 2003 року на спортивній арені «Staples Center» в Лос-Анджелесі відбувся бій з Ленноксом Льюїсом. Віталій здебільшого діяв від оборони, йому вдавалося пробивати Льюїса у
підборіддя. Віталій мало не збив з ніг Льюїса. Проте, унаслідок
сильного розтину лівої брови у Віталія головний лікар зупинив бій у
перерві між шостим та сьомим раундами. Перевага в рахунку на той час
було на боці Кличка. На думку суддів, він виграв чотири з шести
проведених раундів і загальний рахунок складав 58:56 на користь українського боксера. Усі
чекали продовження протистояння двох великих боксерів. Але реванш не
відбувся — Льюїс завершив кар'єру боксера.6 грудня 2003 року в нью-йоркському «Madison Square Garden» відбувся бій з Кірком Джонсоном, він тривав лише 5 хвилин і 54 секунди і завершився технічним нокаутом Джонсона.24 квітня 2004 року Віталій зустрівся на ринзі з південноафриканцем Коррі Сандерсом. Двобій завершився технічним нокаутом Сандерса у восьмому раунді. Так Віталій став чемпіоном світу за версією WBC.11 грудня 2004 Кличко захистив свій титул у бою з Денні Уільямсом. Бій завершився у восьмому раунді технічним нокаутом.Після цього бою Віталій Кличко потерпав від травм. Унаслідок цього його бій з Хасимом Рахманом переносився 4 рази. Останній було призначено на 12 листопада 2005.9 листопада 2005 Віталій Кличко оголосив про завершення спортивної кар'єри, однак у
січні 2007 повідомив про намір повернутись до професійного боксу та
змагатися за звання чемпіону WBC з Олегом Маскаєвим[8].1 грудня 2005 Віталій і Володимир Клички одержали найпрестижнішу медіа-премію Німеччини — Бамбі (нім. Bambi).11 жовтня 2008 Віталій Кличко повернувся в ринг і переміг у бою проти Семюеля Пітера технічним нокаутом[9]. Суперник відмовився від поєдинку після 8-го раунду. Таким чином, пояс
за версією WBC знову повернувся до Віталія Кличка. Разом з цією
перемогою брати Клички досягли своєї давньої мети та встановили світовий
рекорд — вперше в історії професійного боксу чемпіонами у важкій
ваговій категорії за версіями найпрестижніших світових організацій IBF,
WBC та WBO стали одночасно два рідні брати.21 березня 2009 Чемпіон світу в важкій вазі за версією WBC Віталій Кличко успішно захистив свій титул у бою проти кубинця Хуана Карлоса Гомеса[10].29 травня 2010 Віталій Кличко здобув ювілейну (сорокову) перемогу в своїй професійній кар'єрі у бою проти поляка Альберта Сосновського. Бій закінчився у 10 раунді нокаутом.16 жовтня 2010 Віталій здобув чергову перемогу в поєдинку з Шеноном Бріґсом.19 березня 2011 у першому раунді через 2:45 від початку бою, отримав перемогу у поєдинку з Одланьєром Солісом.10 вересня 2011 бій з Томашем Адамеком був зупинений на 10 раунді з призначенням Віталію перемоги технічним нокаутом.18 лютого 2012 р. Віталій провів поєдинок проти британця Дерека Чисори. 40-річний Кличко виграв бій за очками й послався на отриману під
час бою травму плеча.8 вересня 2012 р. Віталій здобув перемогу над Мануелем Чарром. Лікар зупинив бій через розсічення брови у німця.Загалом на професійному ринзі Віталій Кличко провів 47 боїв, здобув 45 перемог (41 перемога нокаутом, чотири бої виграв за очками) і зазнав
двох поразок. Перша — внаслідок пориву зв'язок, інша — внаслідок розтину
брови, через що бої було зупинено лікарем.
Участь у Помаранчевій революції
Віталій Кличко разом із братом Володимиром під час Помаранчевої революції активно підтримували кандидата в Президенти Віктора Ющенка. 12 грудня 2004 року Віталій у Лас-Вегасі боксував проти Денні Вільямса з помаранчевою стрічкою на поясі, а
перемогу, здобуту у 8 раунді, спортсмен присвятив демократії в Україні[11], після чого підняв над головою помаранчевий прапор, який зала зустріла
аплодисментами. Після бою боксер зазначив: «Я підтримую боротьбу народу
за демократію проти маніпуляцій. Для мене майбутнє мого уряду — дуже
важливе, і я зроблю все, що я можу»Я знову вийду на ринг - Віталій Кличко
Політична кар'єра

Після завершення спортивної кар'єри Віталій Кличко розпочав політичну кар'єру. У березні 2006 року Віталій Кличко одночасно балотувався до Верховної Ради та Київради як очільник Блоку «Пора — ПРП», а також змагався за посаду
мера Києва. Переможними для Віталія стали вибори у Київраду, тоді як на
виборах мера Віталій Кличко зайняв друге місце, поступившись Леоніду Черновецькому, а на парламентських виборах 2006 року Блок «Пора — ПРП» не подолав 3% бар'єру.На позачергових виборах Київського мера 25 травня 2008 року знову переміг Черновецький — 37,72% голосів, Олександр Турчинов — 19,13%, Віталій Кличко на третьому місці — 17,97%.У квітні 2010 року очолив партію «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка».У 2010 році, коли Президентом став Віктор Янукович, у пресі з'явилася інформація про переговори Віталія Кличка з партією Регіонів з приводу їхнього зближення та можливих нових виборів мера Києва, а також про можливу підтримку партією Регіонів і навіть призначення Віталія Кличка секретарем чи навіть головою Київської міської адміністрації. Однак, сам Кличко в липні того ж року спростував всі закиди і заявив[13]:«Я хочу бути обраним, а не призначеним мером столиці[13] ».19 квітня 2013 року опозиційні фракції намагалися відправити у відставку прем'єр-міністра Миколу Азарова, лідер фракції УДАР Віталій Кличко був у Німеччині. Він був у містечку Варштайн на врученні
5 автомобілів марки «Mercedes-Benz», які броварня Варштайнер
розігрувала серед тих, хто п'є пиво. У Верховній Раді Віталій Кличко
заявив журналістам, що був відсутній у Верховній Раді у цей день за
сімейними обставинами.[14][15][16]«Мене не було у залі з поважних причин. Це були сімейні обставини, які я категорично не хочу розголошувати »
Особисте життя
Сімейний стан: одружений, виховує двох синів та доньку.
Захоплення: дайвінг та гра у шахи[2].


Цікаві факти
  • Віталій Кличко сказав, що мріє, аби його іменем назвали одну з вулиць у місті Києві, але не за спортивні заслуги, а за політичні досягнення[17].
  • На початку професійної кар'єри у Німеччині братам Кличко пропонували змінити імена на німецький лад, але вони відмовилися[18].

Прикріплення: 6662286.jpg (29.0 Kb)


Повідомлення відредагував 380967373598 - Вівторок, 21 Травня 2013, 15:59
 
Богдан_ІДата: Вівторок, 21 Травня 2013, 15:37 | Повідомлення # 7
Група: Видалені





Кличко Володимир Володимирович

Володи́мир Володи́мирович Кличко́ (* 25 березня 1976, Семипалатинськ, Казахська РСР) — український професійний боксер. Олімпійський чемпіон з боксу у надважкій ваговій категорії (1996 рік). Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO (2000 — 2003 роки, з 2008 року дотепер), IBF (з 2006 року дотепер), IBO (з 2006 року дотепер), The Ring (з 2009 року дотепер), WBA (з 2011 року дотепер). Молодший брат чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка.

Молоді роки

Володимир Кличко народився 25 березня 1976 року в місті Семипалатинську Казахської РСР у родині військовослужбовця Володимира Кличка. У 1985 році родина переїхала до України.[1]
Освіта:
  • Училище олімпійського резерву в місті Бровари (1992 рік)[1];
  • Переяслав-Хмельницький педагогічний інститут (1996 рік)[1].

    Спортивна кар'єра

    Займатися боксом почав в 13 років. В 1994 році завоював титул чемпіона Європи з боксу серед юніорів. В 1995 здобув золоту медаль на I Всесвітніх іграх військовослужбовців в Італії, а 1996 — срібну медаль чемпіонату Європи. Цього ж року досягає найвищого результату у своїй любительській кар'єрі, здобуваючи золоту медаль на XXVI Літніх Олімпійських іграх в Атланті. Володимир п'ять разів завойовував титул чемпіона України з боксу[1].Професійну кар'єру почав після перемоги на Олімпіаді-96, приєднавшись разом з старшим братом до німецького клубу «Universum Box-Promotion»[2]. Тренувався підкерівництвом Фріца Здунека<

    Володимир Кличко в бою проти Хасима Рахмана.Перший титул чемпіона світу здобув 14 жовтня 2000 року в бою проти переможця Віталія Кличка — Кріса Берда.1 грудня 2005 Володимир і Віталій Клички одержали найпрестижнішу медіа-премію Німеччини — Бамбі (Bambi)[3].10 березня 2007 в Маннгаймі Володимир Кличко провів захист титулу чемпіона світу у важкій вазі заверсією IBF. У другому раунді він технічним нокаутом перемігамериканського боксера Рея Остіна. Нокаут Остіну став 43-м в статистиці Кличка і 48 перемогою в його професійній кар'єрі.8 липня 2007 року Володимир Кличко захистив титул чемпіона світу з боксу в важкій ваговій категорії за версією IBF здобувши перемогу над Леймоном Брюстером. Бій проводився в Кельні.23 лютого 2008 року у Нью-Йорку на відомій арені Медісон Сквер Гарден у першому з 1999 року об'єднавчому бою чемпіонів світу у суперважкійвазі Володимир Кличко переміг у дванадцяти раундах росіянина Султана Ібрагімова за рішенням суддів. Кличко, таким чином, об'єднав чемпіонські титули за версіями організацій IBF, WBO та другорядної IBO[4].13 грудня 2008 року в Мангаймі, Німеччина, захистив свої титули у бою з Хасимом Рахманом, отримавши перемогу технічним нокаутом в сьомому раунді[5].20 червня 2009 року на арені футбольного стадіону «Veltins-Arena», що розташований унімецькому місті Гельзенкірхен відбувся поєдинок між Володимиром Кличкомта непереможним Русланом Чагаєвим з Узбекистану за титули по версіях IBF (7 захист титулу Кличком), WBO (3 захисттитулу Кличком), IBO (7 захист титулу Кличком) та вакантного титулуамериканського журналу The Ring. Поєдинок закінчився перемогою українцячерез відмову продовження поєдинку кутом суперника після закінчення 9раунду.Захист титулів чемпіона світу за версіями WBA, IBF і WBO в надважкій вазі провів 3 березня 2012 року 35-річний Володимир Кличко. Йогосуперником був колишній чемпіон світу в першій важкій вазі француз39-річний Жан-Марк Мормек. Для Кличка-молодшого — ювілейний 20-йчемпіонський бій у професіональній кар'єрі. Для Мормека — дев'ятий. Усіпопередні чемпіонські поєдинки він провів у першій важкій вазі. Кличко йМормек мали зустрітися 10 грудня 2011. Однак бій не відбувся черезраптову хворобу українця. Володимира госпіталізували 3 грудня з болями вживоті й зробили операцію з видалення каменів у нирках.[6]

    Особисте життя
    Сімейний стан:неодружений[2]
    Захоплення: мистецтво, музика, іноземні мови[1]. В 2009 р. Володимир Кличко виступив куратором українського павільйону на Венеціанському бієнале.[7]27 березня 2013 року американський часопис «US Weekly», з посиланням на сімейні кола, повідомив про заручення Володимира з його подругою американською акторкою Гейден Панеттьєр[8]. Інший бульварний часопис Gala доповнив цю інформацію фото поцілунку пари після майже дворічного розлучення[9].


    Нагороди

  • Відзнака Президента України — хрест «За мужність» (7 серпня 1996) — за видатні спортивні перемоги на XXVI літніх Олімпійських іграх в Атланті, особистий внесок у піднесення авторитету і престижу України в світі[10]
  • Орден «За мужність» I ст. (2006)[11]

    Цікаві факти

  • 2007 року в Андрушівській астрономічній обсерваторії було відкрито астероїд, який згодом було названо на честь братів Кличків — 212723 Кличко.
  • На старті професійної кар'єри брати Клички не захотіли змінити імена на німецький лад

    Перемоги за раундом

    Нижче подано процентне співвідношення перемог у раундах (дійсне тільки до 55 перемоги включно):
  • 1 раунді — 20%;
  • 2 раунді — 22%;
  • 3 раунді — 11%;
  • 4 раунді — 5%;
  • 5 раунді — 5%;
  • 6 раунді — 8%;
  • 7 раунді — 4%;
  • 8 раунді — 11%;
  • 9 раунді — 2%;
  • 10 раунді — 4%;
  • 11 раунді — 2%;
  • 12 раунді — 7%.
    Перемог в останньому раунді — 11%.

Прикріплення: 1447206.jpg (15.5 Kb)


Повідомлення відредагував 380967373598 - Вівторок, 21 Травня 2013, 15:57
 
yonyДата: Четвер, 10 Жовтня 2013, 20:25 | Повідомлення # 8
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
 
yonyДата: Четвер, 10 Жовтня 2013, 20:25 | Повідомлення # 9
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
 
yonyДата: Четвер, 10 Жовтня 2013, 20:26 | Повідомлення # 10
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
 
Форум » Інші види спорту » Бокс » Віталій та Володимир Кличко
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

РЕКЛАМА
Годинник
Пошук
Погода
Погода
Наступний матч
 
 

Кубок Ходорівщини
з футболу

«Вогнем і мечем 2024»


21 квітня 

ІІ-тур

початок:
13-00

Стадіон
"Будівельник"
Ходорів

До слідуючого туру залишилось:
Нове на форумі
НАШІ ДРУЗІ
 
 
 
Народний часопис жидачівщини НОВИЙ ЧАС!
Міні-чат
Статистика
Сьогодні були
Курси валют
Наша кнопка

Будем вдячні за розміщення нашої кнопки сайту "Футбол на Ходорівщині":