Четвер, 25 Квітня 2024, 23:59 Мій профіль Вихід Ви увійшли як Гість · Група "Гості
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Футбол на Ходорівщині » Про нас, преса » Новий час
Новий час
yonyДата: Субота, 09 Березня 2013, 08:01 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
Переконливо – Городищенське

Понеділок, 27 серпня 2012, 14:24


Підбито підсумки першості Ходорівщини з футболу серед команд групи «А» другої ліги (Ходорівщина).

Змагання завершилося переконливою перемогою ФК «Городищенського»: солідний відрив у 8 очок, чемпіонство за 3 тури до фінішу, найбільше перемог, найменше поразок, найбільше голів забитих і найменше пропущених – чемпіонство городищенців не викликає сумнівів. Приємний сюрприз своїм уболівальникам приніс і «Колос» із с. Жирова, який завдяки сильному виступу в другій половині першості (16 очок) впевнено посів другу позицію. На третьому ще один «Колос» із Борусова, який також впевнено зіграв після перерви (15 очок) і за підсумками особистих зустрічей (2:3, 5:0) випередив колектив із Садок. А от торішні лідери Садки і Лучани, навпаки, у другому колі здобули лише по 6 очок, гірше від Рудківців – 10 і Букавини – 9, що й призвело до втрати місця у першій трійці. Не можна не відмітити й безперечно вдалий виступ «зеленого» дебютанта Букавини, що в другому колі переміг вдома Садки 2:1 і Лучани 7:0. У 28 зустрічах другого кола зафіксовано лише одну нічию, але яку! – в останньому турі Рудківці-Жирова 3:3. Не можна не відмітити й ще одну сенсацію: команда Дев’ятник всі матчі програвала, але в передостанньому турі здобула єдину перемогу вдома… над лідером Городищенським 2:1!

Жодна з команд групи на виїзді не здобула більше очок, ніж вдома, а найбільш домашні Городищенське – 24 і 11, Рудківці - 16 (3), Букавина – 13 (3), Лучани – 13 (6).

У другому колі зафіксовано «розгроми» Лучани – Дев’ятники 8:2, Букавина - Лучани, Борусів – Дев’ятники – по 7:0, Городищенське – Букавина 7:2, Рудківці – Букавина 7:4, як і напружені поєдинки Рудківці – Садки, Жирово – Лучани по 3:2, Лучани – Борусів 2:3.

Ігор МАРКЕВИЧ.

Джерело
 
yonyДата: Субота, 09 Березня 2013, 08:04 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
Перші зимові турніри:
Кубок Романа Воловця та Степана Маївки
Щойно розпочався новий рік, люди ще святкують Різдвяні свята, а на спортмайданчиках нашого району лунає запальний звук футбольного м'яча. Зокрема за участю колективів району проведено два футбольні тур¬ніри. Спершу в середу, 9 січня, у парку с. Піддністрян з міні-футболу змага¬лися 4 колективи.
Півфінали: Піддністряни - Заліски 4:2, Кам'яне - Станківці - 3:3, пенальті 4:1. Третім призером турніру стали Станківці — перемога над Залісками 4:2. А у фіналі футболісти Кам'яного не залишили шансів господарям 5:0.
Грамотами відзначено кращого воротаря Миколу Ревуцького (Заліски) і гравця Ігоря Забавчука (Кам'яне). Організував турнір представник місцевої команди Володимир Ониськів. Матчі відсудили Юрій Король( Піддністряни) , Ярослав Легкодух (Станківці), Ігор Гупало (Піддністряни) та Микола Шальвира (Камєяне) .
Турнір став благодійним: всі вступні внески й зібрані кошти передано на лікування ветерана піддністрянського футболу Ігоря Барана.

Через декілька днів, у неділю 13 січня, на стадіоні с. Станківців пройшов турнір «Співдружність-2013»
Через декілька днів, у неділю 13 січня, на стадіоні с. Станківців пройшов турнір «Співдружність-2013» за участю б команд, які розподілені на 2 групи.
В групі «А» переможець кожної зустрічі забивав по 3 голи: Піддністряни - Станківці-2, Межиріччя —Піддністряни по 3:1, Межиріччя-Станківці-2 3:2. Тож переможець групи Межиріччя, на другому — Піддністряни.
А от в групі «Б» доля другого місця визначилася по загальній різниці м'ячів: Кам'яне перемогло СтанківцИ 4:3, Жирову 4:2, а зустріч СтанківцИ — Жирова принесла нульову нічию.
Півфінали: Межиріччя - СтанківцИ 2:1, Кам'яне - Піддністряни 4:2. Третім призером турніру стали господарі з першої команди - перемога над Піддністрянами 3:1. У вирішальній зустрічі, як і в Піддністрянах, знову тріумфували футболісти Кам'яного, забивши 5 голів - 5:1.
Таким чином переможець тур¬ніру Кам'яне, на другому місці Межиріччя, на третьому Станківці.
Грамотами відзначено кращого воротаря Володимира Воробця (Жирово), кращих гравця Віталія Шальвіру і бомбардира Олега Підлісецького (10 голів) — обидва с. Кам'яне.
На черзі - своєрідний чемпіонат Ходорівщини з зимового міні-футболу, що відбудеться 20 січня - 10 лютого на стадіоні с. Грусятич.
Підсумки першості області-2012 серед юнацьких команд першої ліги групи «В»: Ходорів - 46 очок, Розвадів - 42, Стебник, Новий Розділ - по 41, Великі Глібовичі — 35, Східниця — 33, Гніздичів - 32, Демня - 31, Пісочне, Жидачів - по 29, Вільхівці - 7, Бориничі - 4.

Ігор МАРКЕВИЧ.
 
yonyДата: Субота, 09 Березня 2013, 08:05 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
Тепер – чвертьфінали
П'ятниця, 01 березня 2013, 11:46


20 січня 2013 р. на стадіоні с. Грусятич стартував третій за ліком зимовий чемпіонат Ходорівщини з міні-футболу. Цьогоріч до участі у змаганні заявилося 16 команд, розподілених на 4 групи, де – кругова схема в одне коло. В один ігровий день на двох майданчиках із міні-футболу змагалися по 4 колективи. Особливістю цьогорічного розіграшу стало те, що від господарів – Грусятич - заявилося три колективи, а від сусідів Дуліб – 2.

Група «А»:

Городище – 7, ветерани району – 6, «Юність» Грусятичі – 4, Трибоківці – 0.

Практично без сенсацій, якщо не вважати нічию «Юності» із досвідченим Городищем 5:5. У свою чергу Городище перемогло ветеранів 5:3 і фінішувало першим. Не осоромились і Трибоківці – в кожному поєдинку забивали по голу, а «Юності» – 3.

Група «Б»:

Старі Стрілища – 9, Ліщин – 4, 5:7, Отиневичі – 4, 5:13, ФК «Грусятичі» – 0.

Старі Стрілища – без варіантів! Три перемоги із загальним рахунком 21:0. Щодо другої команди, то Ліщин і Отиневичі розійшлися миром 2:2, а Отиневичі підвів поєдинок із Старими Стрілищами: все-таки програвати 0:10 якось не личить…

Група «В»:

Дуліби – «Основа» - 6, 9:5 Бортники – 6, 6:2, «Колос» Грусятичі – 6, 7:9, Садки – 0.

Найсильніша й найрівніша за складом група. «Основа» Дуліб, перемігши «Колос» 5:1 і Садки 4:1, в останній зустрічі несподівано поступилася Бортникам 0:3. Все ж по загальній різниці м’ячів вони перші, як і Бортники – другі.

Група «Г»

Дуліби – «Молодіжна» – 7, Нові Стрілища – 5, Соколівка – 2, Заліски – 1.

Доволі несподівано перемогла молодь Дуліб, що зуміла випередити чемпіона і срібного призера чемпіонату-2011 – колективи Нових Стрілищ і Залісок. Щодо Залісок, то пояснити щось важко.

За підсумками групового етапу на стадії чвертьфіналу сформовано дві групи, в які ввійшли: група «Д»: Городище, Старі Стрілища, Бортники, Нові Стрілища; група «Е»: Дуліби «Основа», Дуліби «Молодіжна», ветерани району, Ліщин. Принцип суто спортивний: два переможці груп і дві команди, які посіли другі місця.

У чвертьфінальних групах кругова схема в одне коло, після чого визначаться по дві кращі команди кожної з груп – півфіналісти турніру.

Ігор МАРКЕВИЧ.

джерело
 
yonyДата: Субота, 09 Березня 2013, 08:07 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
Вперше у Ходорові турнір Ернеста Юста
П'ятниця, 01 березня 2013, 11:50


31 січня стартував 14-й традиційний турнір пам’яті видатного тренера львівських «Карпат» Ернеста Юста. Цьогоріч змагається рекордна кількість команд – 52. Турнір набув статусу міжнародного – у Львові буде грати «Полонія» з м. Перемишля, Польща.

Прикметним він став і для футболу нашого району. Бо ж заявилася рекордна кількість команд – 4. Зокрема «Авангард» Жидачів, «Бори» Бориничі змагатимуться у с. Довге Стрийського району, де, окрім господарів, їх суперником буде «Скала» з Моршина. У стартовому турі обидві наші команди, на жаль, поступилися: «Авангард» – господарям 1:3 (гол – Олег Смола), «Бори» – Моршину 0:3. У наступному турі у суботу, 9 лютого, обидві наші команди зустрінуться між собою (12.00), а в останньому турі 16 лютого «Бори» зіграють з господарями (12.00), а «Авангард» – з Моршином (14.00).

Ще один т груповий турнір вперше в історії пройде на стадіоні «Будівельник» м. Ходорова. Тут суперниками місцевого ФК «Ходорів» будуть сусіди з «Ходорівщини» Чорного Острова, а також «Сокіл» з Великих Глібовичів й «Ольвія» з Бібрки. Перший тур пройде в неділю, 10 лютого: 12.00 «Ходорівщина» - «Сокіл». 14.00 ФК «Ходорів» – «Ольвія». 17 лютого відбудуться поєдинки Чорний Острів – Бібрка, Ходорів – Великі Глібовичі. Дату матчів Ходорів – Чорний Острів і Бібрка – Великі Глібовичі буде визначено пізніше.

У неділю, 27 січня, наші дві обласні команди провели товариські зустрічі. Зокрема жидачівський «Авангард» переміг у Гніздичеві місцеву «районну» команду 1:0 – гол Андрій Векляк, а «Бори» поступилися у Великих Глібовичах 1:2 (Михайло Макойда).

Ігор МАРКЕВИЧ.

джерело
 
Богдан_ІДата: Середа, 22 Травня 2013, 08:09 | Повідомлення # 5
Група: Видалені





Тепер – півфінали

Понеділок, 20 травня 2013, 11:33 У неділю, 21 квітня, на Ходорівщині стартував третій за ліком офіційний футбольний турнір – кубок
Ходорівщини з футболу «Весняний пролісок-2013». Змагання пройшли в два
етапи. На першому 16 колективів було розподілено на 4 групи, де на
одному стадіоні команди змагалися за круговою схемою – одне коло. У
чвертьфінал виходили по дві перші команди.

Група «А». Стадіон Нові Стрілища. Старі Стрілища – 9, Нові Стрілища – 6, Вибранівки – 3, Квітневе – 0.Особливих сенсацій не сталося. В останньому турі футболісти Старих Стрілищ перемогли земляків із Стрілищ
Нових 2:1 і стали переможцями. Своє повернення після дворічної перерви
команда Вибранівки відзначила перемогою над Квітневим 3:0.

Група «Б». Стадіон Грусятичі. Дуліби – 9, Грусятичі – 6, Соколівка – 3, Трибоківці – 0. І тут все спокійно. Останній тур: Дуліби – Грусятичі
1:0, Соколівка – Трибоківці 3:0.

Група «В». Стадіон Городищенське. Кам’яне – 5, Жирова – 4,8:7, Городище – 4, 8:7, Городищенське – 2.Найсильніша за складом «група смерті». Всі команди однаково сильні, у кожному матчі запекла боротьба. На старті
Кам’яне перемогло Жирову 2:1, а Городище – Городищенське 4:1. Надалі
Кам’яне зіграло внічию з Городищенським 1:1 і Городищем 2:2 і фінішувало
першим. В останньому турі Жирова і Городищенське зіграли в бойові 3:3, а
друге місце і путівку в чвертьфінал футболісти Жирової здобули завдяки
перемозі у другому турі у очній зустрічі над Городищем 4:2.

Група «Г». Стадіон Загірочко. Вовчатич – 7, Букавина – 6, Рудківці – 2, Загірочко – 1. І тут все визначилося в останньому турі: Букавина –
Рудківці 2:1, Вовчатичі – Загірочко – 5:0. Заслуговує на увагу
несподіваний злет колективу Букавини.Варто відзначити, що в жодній з груп команда - господар не стала переможцем: у групах «А» і «Б» Нові
Стрілища і Грусятичі фінішували другими, у двох інших групах – господарі
взагалі замкнули турнірну таблицю.У неділю, 12 травня, відбулися чвертьфінальні поєдинки.

Стадіон Нові Стрілища. Дуліби – Нові Стрілища 1:0, Грусятичі – Старі Стрілища 1:0.В обох зустрічах вперта боротьба. У першій – Дуліби перемогли завдяки влучному удару із штрафного Івана
Антоника. І в другому поєдинку теж все вирішив штрафний: Мирон Рій
поцілив у поперечину, а на добиванні найспритнішим був Юрій Іванів.

Стадіон Вовчатичі. Кам’яне – Букавина 3:0, Вовчатичі – Жирова 1:0.У першій зустрічі солідну перевагу мали більш досвідчені футболісти Кам’яного. Як наслідок – гол в кінці першого
тайму від Ігоря Куки і «дубль» у другій половині зустрічі Віталія
Шальвіри. А от у другій зустрічі – рівна гра. Все вирішив сольний прохід
всередині другого тайму нападника Вовчатич Віктора Деляновського –
простріл на Романа Підгайного – 1:0.
У неділю, 19 травня, на стадіоні «Будівельник» м. Ходорова відбудулися півфінальні зустрічі.


Повідомлення відредагував 380967373598 - Середа, 22 Травня 2013, 08:21
 
Богдан_ІДата: Вівторок, 27 Серпня 2013, 08:48 | Повідомлення # 6
Група: Видалені





Ходорівщина. Перше коло. Підсумки
Понеділок, 19 серпня 2013, 10:20


Підбито підсумки першого кола першості Ходорівщини з футболу у всіх трьох групах.

У вищій першій лізі і в групі «А» другої ліги лідери визначилися чітко – відповідно «Промінь» Старі Стрілища і
«Колос» Жирова. В обох випадках успіх лідерів хоч і виглядає дещо
сенсаційним, але цілком закономірним.

Старострілищанці вже в перших трьох турах поклали у ворота суперників по 4 голи, оступившись надалі тільки раз (в Дулібах 1:2). До останнього
туру першого кола конкуренцію їм намагались скласти сусіди із Нових
Стрілища. Але несподівана поразка у Грусятичах 2:4 змусила
новострілищанців задуматись над збереженням другої сходинки. Тим більше,
що в останніх трьох турах футболісти Дуліб здобули три перемоги з
загальним рахунком 11:2 і вирвалися на третє призове місце. Хоч,
зрештою, тут далеко ще не все вирішено, і тільки колективи Отиневич і
Загірочка навряд чи зможуть на щось претендувати. З-поміж результатів
відзначимо перемоги Вовчатич над Отиневичами 7:1, Загірочка над Дулібами
1:0, результати сусідських дербі: Вовчатичі – Загірочко 3:1, Отиневичі –
Городищенське 2:3, Старі Стрілища – Нові Стрілища 4:1, Грусятичі –
Дуліби 1:1. Тож у групі лідирують Старі Стрілища – 27 очок, за ними
йдуть Нові Стрілища – 20, Дуліби – 18, Городище – 16, «Колос» Грусятичі –
15, Вовчатичі – 14, Камяне – 12, Бортники – 10, Городищенське – 10,
Отиневичі – 5, Загірочко – 4 очки.

Ще менше очок – лише 2 (нічия у Піддністрянах 2:2) втратив лідер групи «А» другої ліги жирівський
«Колос». Відзначимо і високу результативність форвардів жирівчан – майже
п’ять голів за матч. Безперечно, прогресують цьогоріч сусіди
Піддністряни і Рудківці (матч між ними у Рудківцях виграли гості 3:1).
На звично високому місці Лучани. Результати: Рудківці – Грусятичі 6:1,
Букавина – Добрівляни 4:4, Борусів – Лучани 3:3, Грусятичі – Ліщин 1:5.

Тримають лідерство Жирова – 19 очок, за ними Піддністряни – 12, Рудківці – 11, Лучани – 11, Борусів – 8,
Добрівляни – 7, Букавина – 5, ФК «Грусятичі» - 4.

Довший час гордо йшла попереду в групі «Б» (Новострілищанщина) команда Ліщина. Але дві нічиї поспіль по 1:1 у
Квітневому й вдома з Репеховим дозволили їхнім найближчим конкурентам
істотно скоротити відставання. Так що тут все попереду. У цій групі
маємо рекорд Юшківці – Девятники 11:1, матчі Дев’ятники – Соколівка,
Вибранівка – Юшківці по 2:3.

Зберігають першість у групі Ліщин – 17, далі – Соколівка – 16, Квітневе – 14, Юшківці – 12, Вибранівка – 8,
Репехів – 7, Дев’ятники – 3, Трибоківці – 2.


Повідомлення відредагував Богдан_І - Вівторок, 27 Серпня 2013, 08:50
 
yonyДата: Понеділок, 02 Грудня 2013, 11:52 | Повідомлення # 7
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1812
Нагороди: 3
Репутація: 1121
Статус: Офлайн
Сюрприз від Садок, Піддністрян і Загірочка

Одразу ж після закінчення першості Ходорівщини стартували завершальні змагання «Осінній кубок» з футболу.

Схема турніру традиційна: спершу 16 команд розподіляються на 4 групи по 4 команди у кожній, де на одному визначеному стадіоні за круговою схемою в одне коло визначалися два кращі колективи. Далі, за кубовою схемою, продовжували боротьбу за почесний приз. 
Цьогоріч місцем проведення турнірів стали футбольні поля Нових Стрілищ, Отиневич, Піддністрян, Бортник. У неділю, 10 листопада,
фінішував перший етап. Серед команд, які продовжать боротьбу, доволі несподівано бачимо футбольні колективи Садок, Піддністрян, Загірочка. Зрештою ось результати:

 Група «А», стадіон Нових СтрілищСтарі Стрілища – 9, Грусятичі – 6, Нові Стрілища – 3, Вибранівка – 0.Поза конкуренцією цьогорічний чемпіон – Старі Стрілища (єдині з-поміж 16 заявлених команд, які не втратили
жодного очка). Перевага беззаперечна: у трьох зустрічах 15 забитих
голів, в середньому по 5 за матч, лише один гол пропущений від Нових
Стрілищ.Доля другого місця вирішилась в останньому турі. Перемігши господарів 1:0, футболісти Грусятич не тільки
стали другими, а й «помстилися» новострілищанцям за те, що ті в
останньому турі першості відібрали у Грусятич «срібло» (перемога Нових
Стрілищ вдома з тим же рахунком 1:0).

Група «Б», стадіон ОтиневичДуліби – 6, Садки – 4, різниця мічів +1, Лучани – 4, -1, Городищенське – 2.Вперше за історію турніру на груповому етапі 4 команди змагалися на нейтральному полі: футболісти Отиневич
ледве закінчили першість. Фаворити Дуліби, сенсаційно поступившись на
старті Садкам 1:3, надалі перемогли Городищенське 4:2, Лучани 3:1 і
фінішували, як і належить, першими.Вдалий виступ Садок, взагалі, можна вважати по-своєму унікальним: команда у першості не виступала, по суті
пропустила весь сезон, але зуміла не тільки перемогти Дуліби, а й
випередити по кращій загальній різниці м’ячів Лучани, а також
Городищенське.

Група «В», стадіон ПіддністрянПіддністряни – 7, Городище – 6, Кам’яне – 4, Рудківці – 0.Тут сюрприз своїм уболівальникам принесли господарі. Переможець другої ліги команда Піддністрян залишила
позаду другу та п’яту команди першої ліги Ходорівщини Городище і
Кам’яне. Друге місце у цій групі теж визначилось в останньому турі:
Городище – Кам’яне 4:2.

Група «Г», стадіон БортникЗагірочко – 6, +4, Бортники – 6, -1, Добрівляни – 4, Вовчатичі – 1.У цій групі «порушником» спокою стала передостання команда першої ліги – Загірочко. Перемігши у перших
поєдинках Добрівляни 4:0 і Вовчатичі 3:1 «козаки» попри поразки в
останньому турі від господарів 0:2, фінішували першими. Варто відмітити і
Добрівляни, які зуміли випередити Вовчатичі.

Таким чином у чвертьфінальних зустрічах позмагаються:
Старі Стрілища – Садки,
Дуліби – Грусятичі,
Загірочко –Городище
Піддністряни – Бортники.
Матчі пройдуть 17 листопада на стадіонах Нові Стрілища і Бортник, початок 10.00, 13.00.

Ігор МАРКЕВИЧ.

Джерело
 
VovaДата: Субота, 17 Січня 2015, 08:58 | Повідомлення # 8
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 246
Нагороди: 3
Репутація: 2500
Статус: Офлайн
Перша ліга: чемпіонство «Борів», успіх ФК «Ходорів









Інакше як феєричним виступ «Борів» з Боринич у сезоні-2014 і не назвеш! Та й справді, бориницька футбольна
дружина цьогоріч продемонструвала найкращі результати з-поміж всіх 63
колективів чотирьох ліг, що виступали цьогоріч у першості області: у 18
зустрічах – 17 перемог, лише 1 нічия (другий тур, у Яворові 2:2), жодної
поразки.У другій половині першості у 9 поєдинках бориницькі футболісти здобули 6
перемог з великим рахунком: вдома над Східницею 4:0 (Олег Підлісецький,
Володимир Вербний, Святослав Зубар, Остап Павлів), Присліпом 3:0 (гості
знялися), Яворовом 8:0 (Михайло Дячук-Ставицький, Олег Підлісецький –
по 2, Василь Василів, Віталій Сало, Святослав Зубар, Володимир Вербний),
Новим Роздолом 5:2 (Святослав Зубар – 2, Олег Підлісецький, Сергій
Шафранський, Михайло Дячук-Ставицький), Комарно 7:3 (Святослав Зубар –
3, Михайло Дячук-Ставицький – 2, Володимир Вербний, Назар Химич), на
виїзді у Бориславі 3:0 (Олег Підлісецький –2, Святослав Зубар). Окрім
того – звитяги над основним суперником Старим Самбором вдома 2:1
(Михайло Дячук-Ставицький, Святослав Зубар), у Ходорові 2:0 (Михайло
Дячук-Ставицький, Василь Василів), у Городку 3:2 (Святослав Зубар – 2,
Остап Павлів).На своєму хорошому рівні виступила і ходорівська футбольна дружина. Відірвавшись у першому колі від
найближчого суперника Східниці на 4 очки, ходорівчани попри втрату у
перерві між колами трьох провідних виконавців зуміли достойно пройти
дистанцію другого кола. При цьому – лише поразки від перших двох
колективів при нічиїх у першому колі вдома зі Східницею 2:2, у другому
вдома з Новим Роздолом і у Бориславі по 0:0. У другій половині першості
ходорівчани не здобули звитяги на виїзді у Комарному 1:0 (Олександр
Бойко), Яворові і Східниці по 4:0. У першій грі за ФК «Ходорів забивали
Олександр Бойко, Олег Білевич, Павло Проців, Володимир Мелекесцев, у
другому – Олександр Бойко (2), Назар Яш, Павло Бирич. Окрім цього, ФК
«Ходорів» вдома переміг Городок 3:0 (Олександр Бойко – 2, Олександр
Гутнікевич), технічно – над Присліпом.Ходорівські юнаки після першого кола йшли шостими (13 очок), бориницькі – дев’ятими (5). На тому ж рівні
обидва колективи виступили і в другому колі (відповідно 12 і 9 очок) і в
підсумку – п’яте місце у ходорівчан і дев’яте у Боринич.Бориничі – Ходорів 4:0 вдома, 2:0 в гостях. Юнаки відповідно 1:1 і 1:4.Після закінчення основної частини «Бори» Бориничі зіграли 19 і 26 жовтня два поєдинки з «Галичиною» з Бібрки за
звання абсолютного чемпіона першої ліги. І двічі перемогли: вдома 4:3
(Михайло Дячук –Ставицький 33,64 хв, Олег Підлісецький 38 хв, Володимир
Вербний 43 хв – 31, 67, 82 хв), на виїзді 2:1 (Михайло Дячук-Ставицький
16, 80 пенальті – 72 пенальті).Тож команда «Бори» Бориничі – чемпіон першої ліги першості області 2014 року. З чим їх і вітаємо!Ігор МАРКЕВИЧ
 
VovaДата: Понеділок, 26 Січня 2015, 05:12 | Повідомлення # 9
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 246
Нагороди: 3
Репутація: 2500
Статус: Офлайн
Захоплюючий чемпіонат!

Повірите, такого захоплюючого, як цьогоріч, чемпіонату району серед сільських команд давно вже не було! У
трьох лігах – у двох на Ходорівщині, в одній на Жидачівщині – проходила
першість району з футболу. І в усіх боротьба тривала до останнього туру,
в останніх матчах вирішувалася доля призових місць.
Ходорівщина. Перша ліга. Чемпіонство – на останніх доданих хвилинах.
Після першого кола лідирували володарі
весняного кубка Ходорівщини Дуліби – 29 очок. Ніби продовживши переможну
кубкову ходу, на старті чемпіонату дулібівчани здобули 9 перемог
поспіль із загальним рахунком 32:11, лише в останніх двох зустрічах
розійшовшись миром у Кам’яному 1:1 і у Вовчатичах 0:0. Дуліби аж на 8
очок випереджали найбільших переслідувачів Вовчатичі та Бортники (по
21). Але у другому колі у восьми зустрічах дулібівчани здобули тільки 3
перемоги при 4 нічиїх у Бортниках 0:0, Городищі 3:3, вдома з
Городищенським і Новими Стрілищами по 2:2, при єдиній поразці у
Грусятичах 0:2. Натомість футболісти Вовчатич, як і Дуліби у першому
колі, на старті другої половини першості здобули 8 звитяг підряд із
загальним рахунком 26:8 і за 3 тури до завершення вже вони випереджали
дулібівчан на 3 пункти (45 – 42). Але буквально у наступному турі вже
Вовчатичі зазнають несподіваного фіаско у Кам’яному 0:1, Дуліби –
перемога у Нових Стрілищах 4:1, і команди зрівнюються по очках. У
передостанньому турі обидва лідери синхронно перемагають вдома: Дуліби
над Кам’яним 2:0, Вовчатичі над Городищем 2:1. У вищій мірі справедливо,
що доля чемпіонства вирішилася в останньому турі в Дулібах в очному
протистоянні претендентів. Для завоювання почесного титулу Вовчатичам
достатньо було й нічиєї: у них було більше перемог. Після першого тайму
вирішального поєдинку - нічия 0:0. На старті другої 45-хвилинки нападник
Вовчатич Василь Макарик забиває 2 голи. Все? І от він – непереможний
дух дулібівчан! До кінця тайму Іван Мінурка і Богдан Денис зрівнюють
рахунок, а на другій доданій хвилині Василь Вишиваний забиває гол, що
виявився по -справжньому «золотим». 3:2 – і чемпіоном Ходорівщини 2014
року стає команда «Сокіл» Дуліби.
На високому рівні провели вирішальний поєдинок арбітри ходорівчани Микола Концевич, Володимир Коник, Володимир Корецький.
Також в останньому турі вирішилася доля
«бронзи». Перед заключним туром Бортники випереджали Городище на очко
(37 – 36). Городище перемогло без гри – Отиневичі з першості зняті. Тож
Бортникам для «бронзи» треба було конче перемагати у Нових Стрілищах. З
іншого боку, перемога украй була потрібна й Новим Стрілищам – щоб
уникнути «вибувного» 11 місця. По ходу першого тайму гості вели 1:0. Але
ще до перерви новострілищанці його зрівняли, нічия 1:1. У другому таймі
голів забито не було, і Бортники залишилися без «бронзи», Нові Стрілища
посіли 11 місце.
У порівнянні з сезоном 2013 з четвертої
на першу сходинку стрибнули Дуліби, з 7 на 2 – Вовчатичі, з 8 на 4 –
Бортники. Натомість різко здали сусіди торішній чемпіон Старі Стрілища
(нині 8-мі), Нові Стрілища (6 – 11). У другому колі найкраще виступили
Вовчатичі – 37, Городище – 24 очки. А от в активі Піддністрян лише 7
пунктів, Нових Стрілищ – 10.
У порівнянні з іншими ця ліга найбільш
рівна за складом. Тож не дивно, що кожний п’ятий поєдинок (загалом 26)
завершувався мирним підсумком, в тому числі 7 разів – 0:0, тричі – по
3:3. Та й великих розгромів зафіксовано не було, варто згадати лише
поєдинки Кам’яне – Загірочко, Старі Стрілища – Грусятичі по 6:1,
Городищенське – Грусятичі 5:0, Грусятичі – Городищенське 5:2, Нові
Стрілища – Городище 2:5, вперті зустрічі Городище – Загірочко 4:3, Старі
Стрілища – Дуліби 3:4.
У гостях найкраще виступили чемпіони
Дуліби (22 очки), Вовчатичі і Бортники (по 19). До речі, Бортники –
єдині, хто і вдома і на виїзді набрав однакову кількість очок – по 19.
Всі інші колективи левову частку очок здобували вдома, найбільше
Грусятичі (29 – 7), Старі Стрілища (22 - 6), Кам’яне (20 – 11).
Не обійшлося й без ложки дьогтю. Команда
Отиневич піднесла неприємний сюрприз, вже на старті другого кола
достроково знявшись з першості. Повірте, у вищій першій лізі Ходорівщини
такого давно вже не було.
Друга ліга. Запекла боротьба за «срібло»
Як і в першій лізі, після першого кола
тут впевнено лідирував дебютант «Бори» з Боринич – 28 очок, істотно
випереджаючи Лучани – 22 і Жирово – 21 очко. На відміну від першої ліги,
«Бори» не дозволили собі розслабитись, здобули у другому колі 8 перемог
поспіль із загальним рахунком 24:6 і достроково, за два тури до
завершення, оформили чемпіонство. Причому в половині переможних
зустрічей Бориничі забивали по 4 голи: вдома над Репеховим 4:1, Ліщином
4:2, на виїзді у Лучанах 4:1, Вибранівці 4:0.
У другому колі різко здали Лучани і
Рудківці, здобули лише, відповідно, 8 і 9 очок. Тож основна боротьба за
«срібло» розгорілась між колективами Жирова і Ліщина. Після першої
половини першості Жирово йшло попереду тільки на одне очко (22 – 21). На
старті другої половини Жирово зазнала втрат у зустрічах з лідерами –
поразка у Бориничах 2:3, домашня нічия з Лучанами 3:3 (Ліщин – три
перемоги підряд). І як наслідок - вже Ліщин у 15 турі випереджав Жирово
на 4 пункти (26 – 22). Однак надалі, Жирово видало переможну серію з
п’яти зустрічей при єдиній нічиї саме в Ліщині 2:2. А от Ліщин втратив 5
очок: поразка у Лучанах 1:3, нічия у Соколівці 2:2. Тож за тур до
завершення вже Жирово було попереду на одне очко (41 – 40). В останньому
турі Жирово виступало в гостях у Рудківцях, не залишила господарям
жодного шансу 8:0 і після двох поспіль третіх місць Жирово вперше за
багато років завоювало «срібло». У порівнянні з сезоном-2013 обидва
колективи ніби помінялись місцями (торік Ліщин був другим, Жирово –
третім).
У другому колі несподівано вразило
Квітневе (20 очок, четверте місце), що після першої половини чемпіонату
йшло останнім, різко прибавили Добрівляни (17 - 11) і вийшли на почесне,
як на дебютанта, четверте місце. У порівнянні з сезоном-2013, дещо
здала Соколівка (4 - 9 місце), Рудківці (5 - 8). Натомість приємною
несподіванкою став виступ дебютантів Добрівлян і Садок. Єдиними
командами, що на виїзді здобули більше очок ніж вдома, стали Добрівляни
(21 – 13) і Репехів (11 – 9). А от Лучани (22 – 8), Садки і Вибранівка
(по 20 – 8) стали найбільш «домашніми».
Результати: Жирово – Соколівка 9:0,
Жирово – Добрівляни 7:0, Садки – Рудківці 1:6, Квітневе – Юшківці 6:2,
Жирово – Квітневе 6:0, Соколівка – Садки, Ліщин – Вибранівка – по 5:3,
Садки – Соколівка 4:5.
Жидачівщина. Чемпіонство в останньому турі.
У підсумковій турнірній таблиці у
порівнянні з сезоном-2013 змін сталося небагато, перша трійка має той же
вигляд: Любша, Вільхівці, Монастирець. Але градус боротьби за
чемпіонство між колективами Любші й Вільхівців цьогоріч виявився
набагато вищим. Після першого кола Любша випереджала основних суперників
на одне очко. Зберігся цей відрив і на фініші, хоча на довгій дистанції
другого кола суперництво йшло з перемінним успіхом. Після двох перемог
на старті несподівано оступилася Любша – поразка у Старому Селі 1:2. За
п’ять турів на ті ж граблі наступили Вільхівці – нічия у тому ж Старому
Селі 2:2. Вирішальною стала очна зустріч претендентів за чотири тури до
завершення у Любші. У дебюті поєдинку нападник Любші Віталій Сенько
відкрив рахунок. Правда, невдовзі гравець Вільхівців Орест Хлібкевич з
пенальті його зрівняв. Все ж до перерви Віктор Смірнов вивів господарів
вперед – 2:1. А в другій половині зустрічі Андрій Витак та Віталій
Сенько закріпили перемогу Любші 4:1, що дозволила їй випередити
Вільхівці на 3 очки. Додаткову інтригу у це суперництво внесли
футболісти Гніздичева: відібравши 2 пункти у Любші вдома 3:3, вони
скоротили розрив між суперниками до 1 очка. Все ж на фініші футболісти
Любші перемогли вдома Нове Село 3:0 (запізнення), Бережницю 2:0 і, як і
торік, стали чемпіонами! Футболісти Вільхівців повторили успіх
сезону-2013, знову ставши «срібними».
По-своєму інтригуючою стала цьогоріч
боротьба за «бронзу». Після першого кола несподівано третіми йшли
футболісти Нового Села - 33 очки, на 3 пункти випереджаючи Монастирець.
На старті другого кола Нове Село здобуло дві переконливі домашні
перемоги над Заріччям 5:2 і Любшею-2 9:1. Однак надалі не витримали
напруги, поступилися у Вільхівцях 2:6, розійшлися миром 3:3 у Бережниці,
вдома з Рудою 1:1 і в підсумку не тільки втратили третє призове місце, а
й в останньому турі пропустили на четверту сходинку Гніздичів. А
«бронзу» заслужено здобули футболісти Монастирця, які рівно пройшли
турнірну дистанцію (перше коло – 30 очок, друге – 28).
Найбільшого прогресу досягли у другій
половині чемпіонату футболісти Гніздичева, що до 18 очок у першому колі
додали 33 у другому (третій показник) і в підсумку - почесне четверте
місце. Щодо інших колективів, то підтвердили свій високий клас
футболісти Володимирців і Бережниці, попри все більшого очікували від
Лискова. Довга турнірна дистанція дозволила виявити закономірності у
підсумках результатів команд. І хоч весною бадьорість та ентузіазм
дозволяли певним колективам стрибнути вгору, надалі поступово все
ставало на свої місця. Так приміром, після шостого туру Мельничі йшли
п’ятими, після восьмого Бережниця – 11. Але надалі, футболісти Бережниці
покращили результати, і в підсумку випередили ті ж Мельничі (7 – 8
місця). Команди Жидачівщини вразили завидною результативністю - в
середньому по 5 голів за матч. Рекордною стала зустріч Вільхівці –
Подорожне 13:1, не набагато відстали поєдинки Любша – Лисків 12:2,
Вільхівці – Заріччя 9:0, Лисків – Старе Село 0:9, Любша – Гніздичів,
Нове Село – Любша-2 по 9:1. А от зустрічі Володимирці – Подорожне 5:4 і
Заріччя – Бережниця 7:4 принесли результати доволі унікальні. Кожний 10
поєдинок завершився мирним підсумком (всього 23), в тому числі 4 – 3:3, 3
– 0:0, а земляки Старе Село – Нове Село зіграли в надрезультативну
нічию 4:4. У гостях найкраще виступила Любша – 37, Вільхівці – 32,
Володимирці – 28 очок. Володимирці стали єдиними, які на виїзді зіграли
краще, ніж вдома (17). Як недивно, саме невдачі в гостях у порівнянні з
Любшею, коштували чемпіонства Вільхівцям (вдома – 43, Любша – 39,
Монастирець – 37, Гніздичів – 34).
Найкращі бомбардири: Орест Хлібкевич
(Вільхівці) – 51, Віталій Сенько (Любша) – 40, Степан Проць (Нове Село) –
30, Віктор Костельний (Старе Село) – 24, Валерій Ярошевич (Любша),
Василь Савчин (Монастирець) – по 21, Яків Іванців (Вільхівці) – 20.
Ігор МАРКЕВИЧ.
 
Форум » Футбол на Ходорівщині » Про нас, преса » Новий час
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

РЕКЛАМА
2024 рік

Форма входу

РЕКЛАМА
Годинник
Пошук
Погода
Погода
РЕКЛАМА
Наступний матч
 
 

Кубок Ходорівщини
з футболу

«Вогнем і мечем 2024»


28 квітня 

ІІІ-тур

початок:
12-30

Стадіон
"Будівельник"
Ходорів

До слідуючого туру залишилось:
Нове на форумі
НАШІ ДРУЗІ
 
 
 
Народний часопис жидачівщини НОВИЙ ЧАС!
Міні-чат
Статистика
Сьогодні були
Курси валют
Наша кнопка

Будем вдячні за розміщення нашої кнопки сайту "Футбол на Ходорівщині":